Ügynökség

Kertész István

Kertész István 150 150 bacsoa

Több mint 5 éve partnerem a retaildesignblog.net oldal fejlesztésében. Neki köszönhetően világszínvonalúvá tudtuk fejleszteni blogunkat. Fantasztikus, professzionális munkájával nemzetközi blogok élvonalába repített minket.

Borbély Bence

Borbély Bence 150 150 bacsoa

Mielőtt elkezdtünk együttműködni Attilával, dolgoztunk több ügynökséggel és egyéni vállalkozóval is. Tapasztalataink szerint Attila precizitásával, tapasztalatával, munkamoráljával kiemelkedik a hazai fejlesztők átlagából. Három éve dolgozunk aktívan együtt, és ez idő alatt Attila több komplex fejlesztést végzett számunkra. Azon túl, hogy profi a munkájában, megbízható partner, akire bármikor számíthatunk.

Nagy Hajni

Nagy Hajni 150 150 bacsoa

Az Attilával való együttműködés gyors, hatékony és gördülékeny volt, és pontosan azt a weboldalt hozta létre, amit megálmodtam. Türelmesen figyelt minden igényemre és javaslatomra, a lehető legtöbbet hozta ki az elképzeléseimből. Gyorsan reagált minden kérdésemre, és mindig megbízható válaszokat adott. Mai napig nyugodt vagyok a tudattal, hogy ha bármilyen kérdésem vagy esetleg valami probléma merülne fel, Attila gyorsan és hatékonyan segítene megoldani. Teljes szívvel ajánlom mindenkinek, aki jó minőségű weboldalra vágyik, ami nem csak jól néz ki, de funkcionális is.

Nagy Attila

Nagy Attila 150 150 bacsoa

Azt gondolom, Bacsó Attila kiváló szakember. Vállalkozásaim számára minden internetes felületet ő készített, és hiszem, hogy lesz még közös munkánk. Ajánlom őt sok szeretettel.

Pető Zsolt

Pető Zsolt 150 150 bacsoa

Bacsó Attila szakmailag rendkívül felkészült, a jelen kor legfrissebb tudásával rendelkező web-fejlesztő, aki számos kiváló weboldalt tervezett és fejlesztett vállalkozásaim számára. Kreativitása kiemelkedő, nagy tapasztalata miatt a weboldalai nem csak szépek, hanem kiválóan működnek együtt interaktív social media felületekkel és alkalmasak arra, hogy hatékony online kommunikációt bonyolítsunk azon keresztül.

Attila emberileg is kiemelkedő értékekkel bír, amelyeket közel 25 éve bizonyít a mindennapokban. A projekteket holisztikus szemlélettel kezeli, rendkívül elkötelezett partnerei iránt, állandóan lehet rá számítani, az adott szó nála egyenlő a szerződéssel. Bátran ajánlom mindenkinek.

Szécsényi Zoltán

Szécsényi Zoltán 150 150 bacsoa

Attila talán az egyetlen programozó-informatikus hazánkban akinek van kommunikációból diplomája. Nemcsak, hogy megérti az üzletet, de olvassa is a gondolatainkat. Nagyon hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Üzleties látásmódja már több tévedésünktől megvédett. (Köszönjük neked Attila!) Ilyenkor a pénztárcánkat önmagunktól védte a saját kárára. Számomra ez jelenti a szakmai elhivatottságot. Nem véletlen, hogy már 20 éve dolgozunk együtt.

Germanaz Frédéric

Germanaz Frédéric 150 150 bacsoa

Folyamatosan rendelkezésre áll, proaktív, rugalmasan alkalmazkodik szituációkhoz. Ez teszi Attilát kitüntetett partnerünkké mindenben, ami a webes struktúráinkat illeti. Professzionalizmusának és kiemelkedően aktív részvételének bizonyítékai a személyre szabott, egyedi megoldások, amelyeket együtt sikerre vittünk. Nagy szaktudással rendelkezik, jól reagál a kihívásokra. Igazi partner!

Hódi Zsolt

Hódi Zsolt 150 150 bacsoa

Pontos, gyors és precíz. A munkáját magas színvonalon és becsülettel végzi. Elképesztően zseniálisak az ötletei és nagyon kreatív. Ajánlom azoknak, akik informatív és igényes weboldalt szeretnének.

Pőcze Attila

Pőcze Attila 150 150 bacsoa

Attila pontos, gyors és megbízható – ez természetes. Azonban nem csak egyszer volt az, hanem évek óta folyamatosan gondozza oldalunkat, a következő fejlesztést is vele szeretnénk elkészíttetni.

Kremmer Péter

Kremmer Péter 150 150 bacsoa

Attila a legmegbízhatóbb fejlesztő, akivel valaha dolgoztam! Pedig volt már szerencsém sok fejlesztőhöz.
Mindig lehet rá számítani és elképesztően segítőkész. Szóval nem azt próbalja meg elmagyarázni, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni, hanem megpróbalja kitalálni, hogy hogy LEHET megcsinálni.
Nem utolsósorban amit megígér, azt mindig tartja és ez -bármilyen furcsán hangzik is- nagy ritkaság és hihetetlen előny ebben a szakmában.