Rólam

Szeretek weboldalakat készíteni, mert kreatív és változatos. Ez a szakma folyamatosan változik és fejlődik, emiatt állandóan tanulnod kell, különben lemaradsz. Ami nem baj, mert ha szorgalmas és kreatív vagy, akkor gyorsan újra szintre tudod magad hozni.

Egy full stack fejlesztő munkájában az a nehéz, hogy sok mindenhez kell értened az átlag fölött, de egyikben sem lehetsz a legjobb, különben a többi rovására megy. Magabiztos kell legyél a HTML, CSS, MySQL, PHP, Javascript területein, és jó ha rendelkezel némi programozói szemlélettel, hogy rendszerben tudj gondolkozni. Ezen kívül erősen ajánlott a Linux tudás is, mert az online világ nagyrésze azon működik. Emellé még nem árt, ha értesz az adatbázisokhoz és halmazokhoz. Matematika.

2001*

Nem az űrodüsszeia. Ekkor csináltam az első vállalkozásomat és döntöttem el, hogy önállóan szeretnék boldogulni.

A vállalkozói életforma nem való mindenkinek. Minden nap egyedül kell foglalkoznod mindennel. A pénzügyekkel, projekt menedzsmenttel, az ügyfél kommunikációval és még a munkával is haladnod kell, ami köré csoportosul ez a sok feladat.

Látványos statisztikák

Mindig is akart egy ilyet a saját weboldalamra, mert annyi ügyfélnek csináltam már és én is szerettem volna 🙂

0

sitebuild

0

tapasztalat

0

alatt van kész átlag egy weboldal

0

ügyféllel dolgoztam már együtt

Születési adatok

 • Budapest, 1978.05.07

Iskolák, munkahelyek

 • 1996 Számítógépes programozó érettségi (Kalmár László Szakközépiskola)
 • 1999-2002 PR manager BSc diploma (Kodolányi János Főiskola)
 • összesen kb 4 munkahely, de annyira nem érdekes egyik sem
 • 2001 óta vállalkozó saját cégben (exibio Bt.)

Szaktudás

 • angol nyelv felsőfok
 • Adobe programok (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere) felsőfok
 • Javascript, PHP programnyelvek, MySQL középfok
 • WordPress 2005 óta felsőfok
 • HTML, CSS felsőfok
 • Linux rendszerfelügyelet alapfok

Fontosabb referenciák

Tapasztalat

Ilyet is akartam, végre kiélhetem magam. Lent láthatod, hogy melyik területhez mennyire értek 0-100 közötti skálán. Persze ez sem teljesen objektív, viszont attól még igaz.

HTML
CSS
WordPress
PHP
Javascript
MySQL
Autóvezetés
Angol nyelv

Rólam mondták

Mielőtt elkezdtünk együttműködni Attilával, dolgoztunk több ügynökséggel és egyéni vállalkozóval is. Tapasztalataink szerint Attila precizitásával, tapasztalatával, munkamoráljával kiemelkedik a hazai fejlesztők átlagából. Három éve dolgozunk aktívan együtt, és ez idő alatt Attila több komplex fejlesztést végzett számunkra. Azon túl, hogy profi a munkájában, megbízható partner, akire bármikor számíthatunk.

Borbély Bence - tulajdonos, WanderWell Zrt.

Folyamatosan rendelkezésre áll, proaktív, rugalmasan alkalmazkodik szituációkhoz. Ez teszi Attilát kitüntetett partnerünkké mindenben, ami a webes struktúráinkat illeti. Professzionalizmusának és kiemelkedően aktív részvételének bizonyítékai a személyre szabott, egyedi megoldások, amelyeket együtt sikerre vittünk. Nagy szaktudással rendelkezik, jól reagál a kihívásokra. Igazi partner!

Germanaz Frédéric - business director, Mobilia-Artica Kft

Attila mindig gyors, és pontosan dolgozik. Nekem tervezőként külön öröm a design iránti érzékenysége és az apró részletekig is kiterjedő figyelme. Azon túl, hogy eddig mindig minőségi munkát kaptam tőle, sokszor nagyon kreatív megoldásokkal is emelte a közös munkánk eredményét.

Gryllus Ábris - Médiaművész, Designer

Pontos, gyors és precíz. A munkáját magas színvonalon és becsülettel végzi. Elképesztően zseniálisak az ötletei és nagyon kreatív. Ajánlom azoknak, akik informatív és igényes weboldalt szeretnének.

Hódi Zsolt - műszakvezető, OEM Technik Hungary

Attival 20 éve kezdtem dolgozni, komoly dolgokon verekedtük keresztül magunkat, néhány éven keresztül egy asztalnál ülve. Azon kevesek közé tartozott, aki rátette a kezét a számítógépre, és attól elkezdtek suhanni mindenféle ablakok. Szeretem az ilyen társaságot: munkatársakat, akik miközben kreatívak, nem akadály számukra a technika, hanem jól forgatott eszköz. Megoldóemberek. A 90-es évek óta visz minket munkába ez az iparág, és tudom róla, hogy ő is minden héten tanul valami újat. Azóta 1000-nél több hét telt el.

Horváth Oszkár - cégvezető, Inteliza Inc.

Több mint 5 éve partnerem a retaildesignblog.net oldal fejlesztésében. Neki köszönhetően világszínvonalúvá tudtuk fejleszteni blogunkat. Fantasztikus, professzionális munkájával nemzetközi blogok élvonalába repített minket.

Kertész István - retaildesignblog.net alapítója, Mobilia-Artica CEO

Attilával 11 éve folyamatosan kisebb, nagyobb projecteken dolgozunk együtt, főleg olyan ügyfeleimnél húzom elő a kalapból, mint jolly-joker akiknél nagyon fontos a kreatív design, a trend és a minőség és az előremutató, hosszútávú gondolkodásmód.

Azoknak ajánlom, akik tényleg egy kézben, profira szeretnék bízni a webdesign-t, a weboldal fejlesztést, a web-programozást és mindazt, amit ma jelent az, hogy „weben vagyunk” kifejezés. Ugyanis nem mindegy hogyan.

Szemlélete erőssége abban rejlik, hogy minden weboldal fejlesztési közeli dolgot mélységében ismer, sokszor már az első partneri egyeztetésen jobb ötletei vannak, mint akik az adott üzletet vezetik.

Attila speciális ember rengeteg tapasztalattal, jó megérzésekkel, profi hozzáállással.

Partner-orientált megoldásaival nagyon sok terhet vesz le a vállunkról.

Nyílt, őszinte ember akiből ma már keveset ismerek, határozott, tudja mit akar, és azt végig is viszi!

Kónya Attila - kiemelt, minősített Google AdWords PPC manager és Google Analytics online szakértő

Attila a legmegbízhatóbb fejlesztő, akivel valaha dolgoztam! Pedig volt már szerencsém sok fejlesztőhöz.
Mindig lehet rá számítani és elképesztően segítőkész. Szóval nem azt próbalja meg elmagyarázni, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni, hanem megpróbalja kitalálni, hogy hogy LEHET megcsinálni.
Nem utolsósorban amit megígér, azt mindig tartja és ez -bármilyen furcsán hangzik is- nagy ritkaság és hihetetlen előny ebben a szakmában.

Kremmer Péter - ügyvezető, DekoRatio Branding & Design Studio

Azt gondolom, Bacsó Attila kiváló szakember. Vállalkozásaim számára minden internetes felületet ő készített, és hiszem, hogy lesz még közös munkánk. Ajánlom őt sok szeretettel.

Nagy Attila - elnök, Yacht Club Team Black Jack

Az Attilával való együttműködés gyors, hatékony és gördülékeny volt, és pontosan azt a weboldalt hozta létre, amit megálmodtam. Türelmesen figyelt minden igényemre és javaslatomra, a lehető legtöbbet hozta ki az elképzeléseimből. Gyorsan reagált minden kérdésemre, és mindig megbízható válaszokat adott. Mai napig nyugodt vagyok a tudattal, hogy ha bármilyen kérdésem vagy esetleg valami probléma merülne fel, Attila gyorsan és hatékonyan segítene megoldani. Teljes szívvel ajánlom mindenkinek, aki jó minőségű weboldalra vágyik, ami nem csak jól néz ki, de funkcionális is.

Nagy Hajni - Freelance Influencer Partnerships Consultant

Bacsó Attila szakmailag rendkívül felkészült, a jelen kor legfrissebb tudásával rendelkező web-fejlesztő, aki számos kiváló weboldalt tervezett és fejlesztett vállalkozásaim számára. Kreativitása kiemelkedő, nagy tapasztalata miatt a weboldalai nem csak szépek, hanem kiválóan működnek együtt interaktív social media felületekkel és alkalmasak arra, hogy hatékony online kommunikációt bonyolítsunk azon keresztül.

Attila emberileg is kiemelkedő értékekkel bír, amelyeket közel 25 éve bizonyít a mindennapokban. A projekteket holisztikus szemlélettel kezeli, rendkívül elkötelezett partnerei iránt, állandóan lehet rá számítani, az adott szó nála egyenlő a szerződéssel. Bátran ajánlom mindenkinek.

Pető Zsolt - ügyvezető, Euroshow Kft.

Attila pontos, gyors és megbízható – ez természetes. Azonban nem csak egyszer volt az, hanem évek óta folyamatosan gondozza oldalunkat, a következő fejlesztést is vele szeretnénk elkészíttetni.

Pőcze Attila - ügyvezető, Vintage Galéria

Attila talán az egyetlen programozó-informatikus hazánkban akinek van kommunikációból diplomája. Nemcsak, hogy megérti az üzletet, de olvassa is a gondolatainkat. Nagyon hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Üzleties látásmódja már több tévedésünktől megvédett. (Köszönjük neked Attila!) Ilyenkor a pénztárcánkat önmagunktól védte a saját kárára. Számomra ez jelenti a szakmai elhivatottságot. Nem véletlen, hogy már 20 éve dolgozunk együtt.

Szécsényi Zoltán - CEO & CFO, Clean Center Kft.

Évek óta dolgozom Attilával, szakmai tudása és problémamegoldó képessége kivételes, ezért bátran vágtam bele a közös munkákba vele. Ha profi fejlesztőt ajánlanom kellene, ő lenne az.

Tóth Fecó - freelance art director