Freelancer

Kónya Attila

Kónya Attila 150 150 bacsoa

Attilával 11 éve folyamatosan kisebb, nagyobb projecteken dolgozunk együtt, főleg olyan ügyfeleimnél húzom elő a kalapból, mint jolly-joker akiknél nagyon fontos a kreatív design, a trend és a minőség és az előremutató, hosszútávú gondolkodásmód.

Azoknak ajánlom, akik tényleg egy kézben, profira szeretnék bízni a webdesign-t, a weboldal fejlesztést, a web-programozást és mindazt, amit ma jelent az, hogy „weben vagyunk” kifejezés. Ugyanis nem mindegy hogyan.

Szemlélete erőssége abban rejlik, hogy minden weboldal fejlesztési közeli dolgot mélységében ismer, sokszor már az első partneri egyeztetésen jobb ötletei vannak, mint akik az adott üzletet vezetik.

Attila speciális ember rengeteg tapasztalattal, jó megérzésekkel, profi hozzáállással.

Partner-orientált megoldásaival nagyon sok terhet vesz le a vállunkról.

Nyílt, őszinte ember akiből ma már keveset ismerek, határozott, tudja mit akar, és azt végig is viszi!

Gryllus Ábris

Gryllus Ábris 150 150 bacsoa

Attila mindig gyors, és pontosan dolgozik. Nekem tervezőként külön öröm a design iránti érzékenysége és az apró részletekig is kiterjedő figyelme. Azon túl, hogy eddig mindig minőségi munkát kaptam tőle, sokszor nagyon kreatív megoldásokkal is emelte a közös munkánk eredményét.

Tóth Fecó

Tóth Fecó 150 150 bacsoa

Évek óta dolgozom Attilával, szakmai tudása és problémamegoldó képessége kivételes, ezért bátran vágtam bele a közös munkákba vele. Ha profi fejlesztőt ajánlanom kellene, ő lenne az.