Pirex belső webáruház fejlesztés WooCommerce alapon

SAP vállalatirányítási rendszer termék, készlet, rendelés és minden eladási adat szinkronizálása és WooCommerce webáruházba integrálása.

A Pirex Papír belső használatú webáruházát készítettük el komplex XML alapú készlet aktualizálással. A termékek, a rendelések és a raktárkészlet is az SAP vállalatirányítási rendszerből jön, melyhez fejlesztettünk egy összekapcsoló SOAP alapú modult, ez tartja mindig frissen a készletet.

Ezen kívül naplózás, felhasználói szintek, különböző típusú visszaigazoló emailek és egy komplett hibabejelentő rendszert is írtunk hozzá, hogy megkönnyítsük a munkatársak napi munkáját. A kosár például adott idő után törlődik, hogy ne foglalja feleslegesen a készletet, ezen kívül több termék egy gombnyomással azonnal kosárba tehető. Ezen a rendszeren jól látszik, hogy a WooCommerce webáruház rendszert is testre lehet szabni szinte bármilyen igényre, viszont muszáj ismerni magát a WooCommerce-t is és nem 10 másik bővítménnyel próbálni megoldani azt, amit saját kóddal is meg lehet.