Higiénia céges bemutatkozó weboldal készítés meglévő arculathoz

Elegáns, bemutatkozó weboldalt készítettünk WordPress adminisztrációs felületttel a tisztítószer nagykereskedelemmel foglalkozó Higiénia Kft részére.

Egy régi, elavult weboldalt kellett felfrissítenem és újracsinálnom. A megbízást a Higiénia Kft képviselőjétől kaptam. A projekt tavaly év végén kezdődött, akkor még webáruházról volt szó, aztán kiderült, hogy nagykereskedésről van szó, így inkább egy attraktív portfólió oldalt kellett készítenem.

A domain név DNS módosítását is meg kellett csinálnom, mivel az A rekord egy olyan helyre mutatott, ami már nem működött, így a tárhelyet is én biztosítottam.

Először egy kis logóigazításra volt szükség, mint a tipo egalizálása, betűközök és torzított betűk javítása. Ezután a régi, de még működő weboldalról leszedtem a fotókat és szövegeket, majd a céggel közösen átírtuk és aktualizáltuk. A weboldalnak összesen 4 része van, a főoldal, egy bemutatkozó rész, a katalógusok letöltése szekció és a kapcsolat menüpont egy interaktív Google Maps-szel, valamint egy automatizált űrlappal.

Mivel tartalom nem volt sok, így sok, apró mozgással, különleges menüanimációval és hover effektekkel dobtam föl az oldal kinézetét. Hiába volt adott a prémium sablon működése, azért sok helyen bele kellett nyúlnom (főleg a mobilverzióban), hogy egységes legyen a betűk mérete és elhelyezkedése. Összességében egy tiszta, átlátható weboldal lett belőle.

Interaktív bemutató asztali nézet

Interaktív bemutató mobilnézet