Bambi Stúdió weboldal készítés foglalási rendszerrel saját arculatból prémium sablonnal

Weboldal készítés meglévő arculatból testre szabott foglalási rendszerrel, automata számlázással és komplex ajánlatkérő űrlapokkal.

Tavaly keresett meg a Bambi Stúdió munkatársa, akivel már sikeresen együttműködtem egy korábbi projektben. A kisarculat már megvolt, így azt felhasználva kellett elkészítenem egy bemutatkozó oldalt komplett foglalási rendszerrel.

Az egészségközpont több különböző helyszínen kínál eltérő paraméterű foglalkozásokat, így a modult testre kellett szabni. A weboldalba automatikus szamlazz.hu számlázás és Simplepay bankkártyás fizetést integráltam. Mivel a foglalási rendszerhez WooCommerce webáruház bővítményt használtam, így az később bővíthető akár fizikai termékekkel, vagy más online megoldásokkal, ráadásul megkapta a WooCommerce valamennyi előnyét (mostanra elég robosztus lett), például a kuponrendszert, vagy a vásárlási statisztikákat, amely nagy segítséget jelent az online marketing munkatársaknak.

Sok olyan szolgáltatás van, amelyre nem lehet időpontot foglalni. Ezekhez online ajánlatkérő űrlapokat készítettem, melyben zárt és nyitott kérdések is vannak eltérő relációkkal, hogy a kapott információk  feldolgozása hatékonyabb legyen a Bambi Stúdió munkatársainak.